Hvem er vi?

Historien om os

hw-homeware er en af landets bedste webshops specialiseret i køkken- og boligudstyr til private hjem. Vi kombinerer online handel med butikker i Lyngby og Hillerød. Vi forhandler kendte mærkevarer til konkurrencedygtige priser, og har i dag serviceret mere end 250.000 glade kunder online.

Se video
hw-homeware

Hurtig levering

Vi leverer alle ordre på 1-3
hverdage i Danmark.

hw-homeware

Fragt kun 29,-

Vi tilbyder fri fragt på alle køb
over 429 kr. i Danmark.

hw-homeware

100 dages retur

Vi giver 100 dages returret på
alle vores produkter

I 1982 overtog Gunnar Meelby hw-hjørnet i Lyngby. En lille lokal isenkræmmer på hjørnet af Lyngby Hovedgade, der blev grundlagt af Holger Westergård - derfra navnet "hw". Meelby byggede videre på fundamentet, og skabte Nordsjællands foretrukne isenkræmmer, der havde alt hvad du behøvede til hjemmet. Forretningen er bygget på kvalitet, åbenhed, professionel service, stor kundetilfredshed – og ikke mindst konkurrencedygtige priser. I dag hedder butikken hw-homeware, men vi er stadig den foretrukne isenkræmmer i Nordsjælland med butikker i Lyngby og Hillerød. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor isenkram, og den erfaring har skabt stor kendskab til kundernes præferencer og behov. Disse sunde værdier og professionelle kompetencer bliver i dag efterlevet af den nye generation.

Den lokale isenkræmmer - bare online. 📦

I dag er hw-homeware.dk alle fordelene ved at handle hos den lokale isenkræmmer i den Københavnske forstad, Lyngby, men online.

hw-homeware.dk blev stiftet af 2. generations isenkræmmeren, Martin Meelby. Han voksede op med isenkram overalt han befærdede sig. Passionen for isenkram voksede i takt med årene der gik. I 2013 tog Martin Meelby skridtet og hoppede ud i internethandlen med webshoppen, hw-homeware.dk, som i dag er kendt for et stort udvalg, kendte mærkevarer, billige priser og hurtig levering.

Hjørnet 🏡

hw-homeware er en udspringer af den kendte isenkræmmer hw hjørnet i Lyngby. Vi kombinerer online og fysisk handel med butikker i Lyngby og Hillerød, hvor vi forhandler kendte mærkevarer til konkurrencedygtige priser.

Vi går aldrig på kompromis med vores faglighed, og vi prioriterer et bredt udvalg samt professionel service.

I dag er vi et stærkt hold på 33 ansatte, som knokler i butikken og på webshoppen, for at yde en god service for vores kunder.

Vi har hjulpet mere end 250.000 kunder ✔️

Fra vores lagerdomecil i Allerød, sender vi hverdag pakker ud til hele Danmark. Vi gør en dyd ud af levere varen hurtigt. Derfor leverer vi pakkerne 1-3 dage efter du har lagt din bestilling. I dag har vi serviceret mere end 250.000 glade kunder online - som roser os for den hurtige levering.

4,8-⭐ på Trustpilot

Vi ønsker altid at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi går aldrig på kompromis med vores faglighed, og vi prioriterer et bredt udvalg samt professionel service. I dag har mere end 10.000 har anmeldt os på Trustpilot med en samlet score på 4,8 ud af 5 – og det er vi stolte af. Vi bestræber os på at besvare alle vores kunder, som tager sig tid til at anmelde vores forretning.

Hils på vores trofaste lagermedhjælper 🐶

Milo er vores mest betroet medarbejder på lageret. Med sit gode humør og store energiniveau bærer han et stort ansvar for at pakkerne kommer sikkert - og hurtigt ud af døren. Han er dog lidt for glad for at madpakkerne i frokoststuen... 🥩

Har du et spørgsmål?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.