Handelsbetingelser

Selskabsoplysninger

Selskabets navn: hw-homeware ApS
Selskabets CVR-nr. : 19195686
Etableringsform: ApS
Email: Kundeservice@hw-homeware.dk
hw-homeware.dk
Lyngby Torv 1
DK-2800 Kgs. Lyngby
Tel. 48 26 25 00 (Hverdage 9-16)
Dataansvarlig: Martin Meelby – For henvendelse, skriv mail til: Kundeservice@hw-homeware.dk

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter.

Betaling

På hw-homeware.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Betalingskort
 • Viabill
 • EAN nummer (offentlig instans) skal oplyses ved checkout!
 • MobilePay

Betalingskort:

Hos hw-homeware.dk kan du betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • JCB
 • American Express

Der vil ikke blive trukket noget gebyr ved kortbetaling på hw-homeware.dk

PENGENE BLIVER FØRST TRUKKET VED AFSENDELSE AF VAREN.
HUSK AT GEMME DIN FAKTURA/KVITTERING, DA DU SKAL BRUGE DEN TIL EN EVT. REKLAMATIONSSAG.

EAN Betaling:

Varerne sendes først når betalingen er registreret på vores konto.
Konto til indbetaling af penge:
Jyske Bank: reg: 7136 konto: 0001001408

Der pålægges et administrationsgebyr på 50 kr.

Viabill:

ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger. Første gang du betaler med ViaBill, skal du igennem en kort oprettelse. Her skal oplyses email, mobilnummer, CPR- nummer og dine kortoplysninger. Du ved indenfor 20 sekunder, om du er godkendt til at betale med ViaBill.

Levering

Forsendelse og levering i Danmark – Levering sker med GLS.
Ved køb over kr. 499,- leverer hw-homeware.dk dine varer fragtfrit – under 499 koster det dog kr. 39,- + moms (48,75)DKK
Pakker bliver sendt til nærmeste pakkeshop, eller adresse. (oplyst ved bestilling)
Levering sker normalt indenfor 1-3 hverdage (lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager og hvis ordren skal til udlandet).
Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket.
Hvis ordren nægtes ved modtagelse, der er oplyst en mangelfuld adresse, modtageren ikke står skrevet på postkassen/ døren eller pakken ikke afhentes i pakkeshop, fratrækkes returfragten (49 kr) fra returbeløbet.

Ved fejl eller mangler ved leveringen, skal vi opfordre dig til at kontakte hw-homeware.dk inden 3 hverdage.

Ved transportskader skal vi bede om billeder til kundeservice@hw-homeware.dk  inden 3 dage. Vi skal bruge billeder af forsendelseskassens flader, GLS label, hvordan varerne lå pakken i kassen med det fyld der var med og de de skadede varer. Forsendelseskassen og emballage må ikke smides ud før sagen er afklaret.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på hw-homeware.dk.

Regler for 100 dages udvidet returret

Mulighed for tilkøb af 100 dages udvidet returret for kun 25 kr.

Bestiller du 100 dages udvidet returret gælder dette kun, hvis den bestilles sammen med ordren, det vil sige den kan ikke bestilles efterfølgende. 100 dages udvidet returret skal stå på samme bestillingsbekræftelse som den vare man efterfølgende vil returnere.

Bemærk: De 100 dages returret er et tilkøbsprodukt. Rent praktisk betyder det at vi skal have meddelelse om din fortrydelse senest 100 dage efter modtagelse af ordren. Fra meddelelsestidspunktet har du efterfølgende 14 dage til at sende varen retur.

Fortrydelsesfristen udløber 30/100 dage efter den dag du;

 1. Har modtaget din vare
 2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til følgende: kundeservice@hw-homeware.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returfragten (49 kr) fratrækkes returbeløbet.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Returnering af vare

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 200 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes dirkete til:
Hw-homeware Lager
Solvang 40
3450 Allerød

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt i butikken på Lyngby Hovedgade 68, 2800 Lyngby.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsbehandling

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Reklamationsretten dækker fejl, som var til stede, da du købte produktet. Ved fejl eller mangler på varen, kan kunden klage til ovenstående adresser, på telefon 48262500 eller mail kundeservice@hw-homeware.dk
Kunden har 2 års reklamationsret. Kunden kan vælge at sende varen tilbage. Når du handler på hw-homeware.dk har du 2 års reklamationsret.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Ved skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, almindelig slitage eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Hw-homeware Aps dækker ikke eventuelle følgeskader, der er forårsaget af den defekte vare.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Klagebehandling

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@hw-homeware.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk hvis betingelserne for din klage er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kunderservice@hw-homeware.dk.

Registrering af oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres hos kundeservice@hw-homeware.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Persondatapolitik:

Ingen personlige oplysninger der registreres hos hw-homeware.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos hw-homeware.dk
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.
Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Som registreret hos hw-homeware ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hw-homeware ApS via e-mail kundeservice@hw-homeware.dk.
Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos hw-homeware.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages.
Vi sender en mail ud ca. 10 dage efter dit køb for at høre om din tilfredshed.

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste (Nyhedsbrev) hos hw-homeware.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra hw-homeware.dk

Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Cookiepolitik:

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen.

En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Handelbetingelserne er senest opdateret den 09.02.2022