Salgsassistent - HW Lyngby & Hillerød (fuldtid)

Salgsassistent - HW Lyngby & Hillerød (fuldtid)

Har du butikserfaring, og brænder du for kundedialogen og det gode salgsarbejde? Vil du være en aktiv del af en lokalkendt butik, hvor du bliver omdrejningspunkt for kunderne og får mulighed for at udfolde dig inden for rigtigt gode rammer?


Så er du måske vores nye salgsassistent hos HW Lyngby & Hillerød. Her kan du se frem til at få en spændende arbejdsdag med tæt tilknytning til vores kunder og mange varierende opgaver. Stillingen er på fuld tid, og arbejdstiden vil ligge inden for tidsrummet mandag til fredag kl. 9.30 – 18.00, hver anden lørdag kl. 9.30 – 17.00 og en søndag hveranden måned. Som udgangspunkt tilknyttes du én af vores to butikker i Hillerød eller Lyngby, men fleksibilitet værdsættes, så vi kan hjælpe hinanden ved ferier og/eller sygdom.

Dine arbejdsopgaver: Skab gode kundeoplevelser i og uden for butikken
Din hovedopgave bliver salg af vores forskellige produkter. Det medfører, at du skal rådgive kunden om produkterne og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden. I det hele taget bliver du en aktiv del af driften. Du er med til at indrette butikken og de forskellige udstillinger, og har du i den forbindelse idéerne, får du rammerne til at udføre dem i. Du medvirker også til at planlægge lokale tiltag, ligesom du aktivt deltager i udførelsen af dem. Som en naturlig del af stillingen bliver det din opgave at varetage kasseekspedition, gøre kasse op, indtaste varebestillinger, opfyldning i butik og på lager, og udføre andre butiksrelevante opgaver.

Om dig: Butikserfaring og lysten til salg
Som udgangspunkt skal du have erfaring fra butik, så du ved, hvad det vil sige at arbejde med personligt salg samt butiksdrift. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ét eller flere af vores kerneområder: Køkkenudstyr, elartikler, rengøringsartikler og værktøj. Ligeledes er det et plus, hvis du har godt kendskab til lokalområdet og kan bruge det aktivt, da vi værner om vores lokale kunder.
Som salgsassistent hos HW Lyngby er det vigtigt, at du er ansvarsfuld og selvkørende samt vil være en aktiv del af butiksdriften. Du har et godt humør og trives med den direkte kundekontakt. Du har et godt salgsgen, ligesom du skal være serviceminded og sørge for, at hver enkelt kunde får en god oplevelse.
Du kan lide en travl hverdag og evner at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du sætter pris på en alsidig hverdag og er fleksibel og omstillingsparat. Endelig trives du med at være en del af et lille, tæt team, hvor vi bakker hinanden op og det forventes, at du har et tæt samarbejde på tværs af butikken.

Tiltrædelse efter aftale
Vi er ude i god tid, da vi ønsker en grundig dialog med ansøgerne med henblik på en langsigtet løsning. Stillingen tiltrædes derfor efter aftale, men forventes besat senest ved årets udgang.

Vi tilbyder:

  • En spændende stilling i en ung og dynamisk virksomhed.
  • Mulighed for personlig og professionel udvikling.
  • Et venligt og støttende arbejdsmiljø.
  • Konkurrencedygtig løn og søde kollegaer

Opstart: Efter aftale

Adresse:
Lyngby Hovedgade 68, 2800 Lyngby eller Frejasvej 32, 3400 Hillerød


Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen når den rigtige kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt til hjornet@hw-homeware.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Butikschef Thomas Hviid på 31495990 eller på mail: hjornet@hw-homeware.dk