Smartstore - Den bedste opbevaringskasse til prisen

Smartstore - Den bedste opbevaringskasse til prisen

Gør hverdagen lettere med de bedste opbevaringsløsninger! Smartstore leverer holdbare, bæredygtige opbevaringskasser, som inspirerer til en forbedret organisering af hverdagen. Smartstore løser hverdagens opbevaringsudfordringer og giver dig overblik over din plads. 

Kernen i Smartstore er troen på, at optimal opbevaring er lig med ro i sindet. Det er følelsen af ​​at vide, at alt er på sin plads. Hver dag!

En svensk historie

Smartstore opbevaringskasserne blev oprindeligt lanceret i midten af ​​90'erne af det svenske firma Hammarplast. Orthex Group købte Hammarplast i 2011, hvilket udvidede produktsortimentet yderligere med flere smarte opbevaringsløsninger. Smartstore opbevaringkasserne er fortsat lige så succesfulde i dag, som de vare dengang, og der udvikles løbende for at imødekomme behovene i det moderne hjem - optimal opbevaring giver ro i sindet.

Mange størrelser

Smartstore findes i mange forskellige størrelser. Det gør det muligt at have både mindre og større ting opbevaret. Den mindste kasse rummer 10 liter og er perfekt til hobbyartikler, eller mindre råvarer som f.eks. vindruer, slik m.m.. Den største kasse rummer hele 70 liter og har hjul. Denne kasse er perfekt til store tunge ting, da hjulene sørger for, at man nemt kan flytte rundt på kassen, selvom den er tung. Brug den store opbevaringskasse til julepynt, tøj eller tunge og store råvarer. Der findes også en bedroller model, som nemt køres ind under de fleste senge. Brug den f.eks. til opbevaring af sengetøj. 

Opbevaringskasserne er udstyret med et kliklåg, som lukkes i siderne, og kasserne er designet, så de kan stables ovenpå hinanden uden problemer - Smartere bliver det bare ikke! 

Smartstore

5 tips til at holde orden i sagerne - Organiser din hverdag. Kom godt i gang med disse tips

 1. Lad ikke tingene hobe sig op oven på kommoder og borde. Skab et sted for alting og lad ikke tingene ligge overalt. Du finder også nemmere tingene, hvis de har deres egen opbevaringskasse.
 2. Hold dine vigtigste ting og de ting, du oftest bruger lige ved hånden. Små kurve eller kasser er fremragende.
 3. Ryd op og smid ud. Jo mere rod du ser omkring dig, jo mere stresset føler du dig.
 4. Hvis du har ufærdige projekter som at sy knapper i, matche de enkelte sokker eller sortere papirer, så reserver noget tid til dem. Forsøg ikke at gøre alt på én gang – start med noget, du ved, du har tid til lige nu. Så går det i den rigtige retning!
 5. Slip af med ekstra rod. Omgiv dig selv med ting, du har brug for og værdsætter. 

Smartstore Classic opbevaringskasser findes i følgende størrelser: 

Generelle specifikationer:

 • Transparent
 • Låg medfølger
 • Kan tåle op til 120 ᵒC
 • Tåler frost ned til -40 ᵒC
 • Kan bruges til opbevaring af madvarer
 • Kan tåle mikroovn
 • Ingen giftige stoffer