BEDST I TEST: Hvad er den bedste stavblender til prisen?

BEDST I TEST: Hvad er den bedste stavblender til prisen?

Et køkken er fyldt med en masse redskaber, som gør madlavningen både nemmere og bedre. En stavblender er et af køkkenets mest alsidige værktøjer. Den er super nem at tage frem, hurtig at gøre ren og let at få et godt resultat med.

Hvad bruger man en stavblender til

En stavblender kan bruges til flere forskellige opgaver og gøre din hverdag mindre stressende, uden at gå på kompromis med lækre kreationer, såsom smoothies og supper!

Er du til lækre cremede supper, er der ingen lettere måde at få den helt rigtige cremede konsistens på, end med en stavblender. En stavblender giver dig nemlig mulighed for at purere suppen lige ned i gryden. Du nedsænker blot blenderen direkte i suppen mens den stadig er i gryden og blender løs. Meget nemmere end med en traditionel blender! Vær opmærksom på, at bruge en stavblender af metal ved varme supper.

Smoothie, guacamole, hummus, babymos og dressing er blot et udpluk af de mange andre retter, du nemt kan trylle frem i køkkenet ved hjælp af en stavblender.
 
Ofte følger der ekstra tilbehør med til stavblenderen, som gør at den også kan bruges til andet end at blende. For eksempel kan den bruges som
minihakker til at hakke nødder, urter og løg eller som håndmikser til at piske æggehvider og flødeskum.

En stavblenderen kan have svært ved at knuse is eller frossen frugt i større mængder, så her skal du have fat i en god blender i stedet

Bosch Maxomixx – kåret til bedst i test af Tænk

Totalt testede Tænk 25 forskellige stavblendere og valget faldt på MaxoMixx, MS8CM6110, som Bedst i Test. Særlig fremhævet blev brugervenligheden, lydniveauet og slutresultatet af mayonnaise, pandekagedej, smoothies og babymad. Den får ingen negative kommentarer med på vejen, når det kommer til brugbarhed. Stavblenderen kan indstilles til 12 hastigheder, hvilket er nemt og logisk. Testvinderen MaxoMixx er både stærk og stille og ikke mindst: Bedst i Test.
Køb den her

Hos hw-homeware.dk finder du mange forskellige stavblendere, blandt andet stavblendere fra kendte mærker som Bosch, Kitchen Aid og OBH Nordica. Vi har altid skarpe priser på gode stavblendere.

Det skal nemlig ikke ruinere dig, at du drømmer om den bedste stavblender! Du finder den her hos hw-homeware.dk.